Jsme malý tým s velkou vášní pro víno,
kterou chceme sdílet s vámi!

Zásady ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsme společnost PINOT s.r.o. IČO 25597591, se sídlem Smetanova 768, 760 01 Zlín, zapsaná u Krajského soudu v Brně pod spisovou značkou C37081 a provozujeme webovou stránku www.vinotekaupesatu.cz.

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na tel. čísle 577 219 673 nebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Prohlašujeme

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,

plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů, umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

● poskytování služeb a zboží - připlnění smlouvy nezbytně potřebujeme vaše osobní údaje v rozsahu:jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefon, IČO, DIČ.

● vedení účetnictví. Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

● marketing - zasílání newsletterů. Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 10 let od poslední objednávky. Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 10 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

● pokročilý marketing na základě souhlasu pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu 10 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

● fotografická dokumentace -živé akce např. degustace, večeře s párováním jídla s vínem, veřejné propagace aj.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů, zejména.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují. Jsou to poskytovatelé následujících platforem:SmartSelling a.s. , Facebook,Google, externí účetní firma.

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme při výběru klást na zpracovatele minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů. Díky právu na přístupnás můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 14 dnů, jaké vaše osobní údaje zpracováváme/zpracovávám a proč. Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů. Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 14 dnů.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 14 dnů.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a služby vám zasíláme, jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Tatomlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi.Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018.

TOKARA WINERY

 

 

SOUTH AFRICA – STELLENBOSCH

Vinařství se nachází mezi vinicemi a olivovými háji na hřebenu průsmyku Helshoogte s úžasným výhledem na False Bay a celou cestu až ke Stolové hoře. Přestože vinice byly původně vysázeny na jižních svazích hory Simonsberg, 5 km od Stellenbosch, postupně byly rozšířeny i do dalších oblastí, a to Elgin a údolí Hermanus. Díky tomu společnost TOKARA může vyrábět vína, která vyjadřují odlišné vlastnosti těchto tří hlavních regionů produkujících víno.

Zemědělská usedlost TOKARA byla v roce 1994 zakoupena firmou GT Ferreira původně pro bydlení. Naštěstí zanedlouho poté byl zjištěn velký potenciál pro výsadbu vinic. Klasické odrůdy byly vysázeny na svazích 400 m nadmořské výšky a chladný vzduch a nízké teploty přispívají k vynikající kvalitě vína.

 

 TOKARA COLLECTION

SAUVIGNON BLANC 2016   290,-
CHARDONNAY 2015   290,-
SHIRAZ 2016   350,-
CABERNET SAUVIGNON 2014                350,-

 

 TOKARA RESERVE

SAUVIGNON BLANC "RESERVE" 2017   380,-
CHARDONNAY "RESERVE" 2015   450,-
SYRAH "RESERVE" 2013   550,-
CABERNET SAUVIGNON "RESERVE" 2014   550,-

TOKARA DIRECTOR’S

DIRECTOR’S RESERVE WHITE 2015              650,-
DIRECTOR’S RESERVE RED 2013   700,-

   

Není-li uvedeno jinak, jedná se o láhve o objemu 0,75l. Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

  

 

 

 

MILES MOSSOP WINERY

 

 

 

SOUTH AFRICA – STELLENBOSCH

Vinařství Miles Mossop je malým rodinným vinařstvím v Jihoafrické republice v oblasti Stellenbosch. Miles Mossop pracuje jako hlavní technolog ve vinařství TOKARA a s víny pod svým jménem přišel na vinařskou scénu teprve v roce 2004. Jeho prvním vínem byl „Max 2004“ – kombinace červeného Cabernetu Sauvignon, Merlotu a Petit Verdot, a „Saskia 2004“ - bílá kombinace Chenin Blanc a Viognier.

Vína jsou pojmenované po dětech Milese a Samanthy Mossop – Maximilian, Saskia a později se k portfoliu přidalo třetí bílé sladké víno z odrůdy Chenin Blanc „Kika“ – nazvané po nejmladší dceři. Cílem Milese Mosopa je dosáhnout u vín jemnosti a elegance, ale současně aby vína vykazovala aspekty textury a koncentrace ovoce.

 THE INTRODUCTION

"THE INTRODUCTION" BLANC 2016   300,-
"THE INTRODUCTION" RED 2014   350,-

THE FAMILY

SASKIA 2014   690,-
MAX 2014   780,-
KIKA 2014 - 0,375l                             750,-

 

Není-li uvedeno jinak, jedná se o láhve o objemu 0,75l. Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

   

LIEUBEAU VIGNERON

FRANCIE – LOIRE

Kořeny tohoto vinařství s šestigenerační tradicí spadají do roku 1816, kdy byl na schodech hotelu v Nantes nalezen chlapec Joseph (dítě v klobouku – symbol vinařství). Vinařství LIEUBEAU nabízí tři úrovně vín – „Les Vins Classiques“ řada zahrnující Muscadety AOC a ostatní místní vína z údolí Loiry. Skupina vín „Les Vins Inspirés“ nejvíce prezentuje tvář celého vinařství a svobodu ducha při výrobě této řady. Nejvyšší kolekce „Grande Réserve“ vychází z jedinečnosti člověka i přírody.

MUSCADET SÈVRE ET MAINE SUR LIE "TRADITION" 2016   195,-
MUSCADET SÈVRE ET MAINE SUR LIE "PRESTIGE" 2014   240,-
MUSCADET SÈVRE ET MAINE SUR LIE "CRU CLISSON" 2016
  390,-
MUSCADET SÈVRE ET MAINE SUR LIE "CRU THÉBAUD" 2012   390,-

Není-li uvedeno jinak, jedná se o láhve o objemu 0,75l. Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.   

 

 

 

LOUIS DE GRENELLE

Francie - Loire

Francouzské vinařství Louis de Grenelle ležící v samotném srdci Loary bylo založeno již v roce 1859 a specializuje se na výrobu šumivých vín „metodou champagne“. Vinice o rozloze 40 ha jsou vysázeny třemi odrůdami, a to odrůdou Chenin Blanc, Chardonnay a Cabernet Franc.

SI IRRÉSISTIBLE - ROSÉ 290,-
SAUMUR - BRUT 270,-
SAUMUR GRAND CUVÉE - BRUT  340,-
SAUMUR NATURE 3 / 7.7.4. - BRUT  550,-
CRÉMANT DE LOIRE - BRUT 290,-
CRÉMANT DE LOIRE, BLANC DE NOIR - BRUT 340,-
CRÉMANT DE LOIRE 2010 - BRUT  390,-

 

 

 

 

 

 

 

 

Není-li uvedeno jinak, jedná se o láhve o objemu 0,75l. Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.                                            

Další články...